belgeport 4 saat önce gönderildi Konu Sahibi Paylaş 4 saat önce gönderildi Nietzsche - İnsanca Pek İnsanca 1 (İş Bankası Yayınları) 185_Nietzsche_İnsanca_Pek_İnsanca_1_İş_Bankası_Yayınları.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 3 saat önce gönderildi Konu Sahibi Paylaş 3 saat önce gönderildi İnsan Ve Herkes - Jose Ortega Y Gasset - 1995 - 301s "Eğer yapılabilseydi, ki tabii yapılamaz, bir toplumun içinde, örneğin koskoca ulusumuzda, acaba kaç kişi iki kere iki nasıl dört eder ya da güneş yarın doğacak mı diye kafa yormuştur, şöyle durup düşünmüştür yani, bunu bir istatistikle saptayabilsek ilginç olurdu. Buradan da ortaya çıkan sonuç fikirlerimizin pek büyük çoğunluğunun, fikir olmalarına ve bizi kanı gibi etkilemelerine karşın, hiç de akıl ürünü olmadıkları, göreneklerden ibaret olduklarıdır; mekanik ve anlaşılmazdırlar ve bize baskı yoluyla benimsetilmişlerdir. ...Eğer bir halkın bu korkunç çağı sağ salim atlatabilmesi isteniyorsa, alınacak önlemlerden biri, karınca kararınca, ama vazgeçilmez bir tanesi şu: O halkın içinde yeterli sayıda kişinin, tüm o fikirlerin -adlarına öyle diyelim bari- üstünde konuşulan, tartışılan, uğrunda savaşılan ve insan boğazlanan tüm o fikirlerin ipe sapa gelmez ve son derece havada kalan şeyler olduğunu anlamasını sağlamaktır." – Ortega y Gasset 5034-Insan_Ve_Herkes-Jose_Ortega_Y_Gasset-1995-301s.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 3 saat önce gönderildi Konu Sahibi Paylaş 3 saat önce gönderildi Ahmet Mithat Efendi - Ben Neyim.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 3 saat önce gönderildi Konu Sahibi Paylaş 3 saat önce gönderildi Ahmet_Arslan_Ilkcag_Felsefe_Tarihi_2_Sofistlerden_Platon'a_Istanbul.pdf Ahmet_Arslan_Ilkcag_Felsefe_Tarihi_3_Aristoteles_Istanbul_Bilgi.pdf Ahmet_Bican_Ercilasun_Türk_Dünyasi_Üzerine_İncelemeler.mobi Ahmet_Hamdi_Tanpınar_Bütün_Şiirleri_Dergah_Yayınları.pdf Ahmet_Hamdi_Tanpınar_XIX_Asır_Türk_Edebiyatı_Tarihi_гъф951.pdf Ahmet_Kutsi_Tecer_Köşebaşı_Kültür_Bakanlığı_Yayınları.pdf Ahmet_Midhat_Efendi_Romanlar_5_Çengi_Kafkas_Süleyman_Musli_TDK_Yayınları.pdf Ahmet_Saltık_Atatürk'ün_Osmanlılar_Hakkında_Görüşleri.pdf Ahmet_Soysal_Deleuze_Bir_Yeni_Matematikçi_Monokl_Yayınları.pdf Aiskhylos - Zincire Vurulmuş Prometheus.pdf Akdeniz İnsanlar ve Miras Fernand Braudel.pdf Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 3 saat önce gönderildi Konu Sahibi Paylaş 3 saat önce gönderildi Ala El-Asvani Diktatörlük Sendromu İletişim Yayınları.pdf Alaska Tatili-Debbie Macomber-m.N.pdf Albert Camus - Tersi ve Yüzü.pdf Albert Camus - Yabancı.epub Albert Camus - Yabancı.pdf Aldous Huxley - Ses Sese Karşı.epub Aleksandros Papadiamantis - Düşkün Derviş.pdf Aleksey N. Tolstoy - Aelita.pdf Alexander Pope - Bukleye Tecavüz.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 1 saat önce gönderildi Konu Sahibi Paylaş 1 saat önce gönderildi Alfred Adler - İnsanı Tanıma Sanatı.pdf Alfred Bester - Yıkıma Giden Adam.pdf Alfred Hitchcock - Hayalet.pdf Ali Şeriati - İnsan.pdf Ali_Kuzu_Atatürk_ve_CHP'nin_Saklı_Tarihi_Parola_Yayınları.pdf Alışkanlıkların Gücü-Charles Duhigg.pdf Alphonse De Lamartine - Graziella.pdf Alvin Toffler - Ekonominin Çöküşü.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
Önerilen Gönderiler