İçeriğe git

Volney - Harabeler

belgeport
 Paylaş

Önerilen Gönderiler

Volney - Harabeler

Yakarış

Issız harabeler, kutlu mezarlar, sessiz duvarlar! tanık gösterdiğim. Yalvardığım sizlersiniz. Evet, anlayışsız bir adamın· bakışları, gizli bir korku ile, üzerinizde duramazken, ben sizin seyrinize dalmakta, derin duyguların, yüksek düşüncelerin çekiciliğini buluyorum. 
Size danışmasını bilene, öyle faydalı dersler, 
öyle acıklı yahut derin düşünceler veriyorsunuz ki! Bütün dünya, baştanbaşa köleleşmiş bir halde, zalimlerin önünde ağız açamazken, onların nefret ettiği hakikatleri haykıran siz/erdiniz. Kıralların cesedini, son kölenin cesedin'den ayırdetmiyerek, EŞ/TL/K'in kutlu dogma'sına hak verensiz/erdiniz. Hürriyet perisi, kendisinin münzevi sevdalısı olan bana, sizin surlarınız içinde; beyinsiz bayağının tasavvur ettiği gibi elinde kamalar ve meşalelerle değil, ebediyetin kapılarında, fanilerin yaptıklarmı tartmak için, iki elinde kutlu teraziler tutan adaletin azametli manzarasiyle göründü. 

Volney - Harabeler__8ш82Жб.pdf

Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar
@belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz.

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Paylaş

• Yeni Oluştur...