belgeport 29 Eylül gönderildi #1 Paylaş 29 Eylül gönderildi Fyodor Mihayloviç Dostoyevski - Ecinniler Dostoyevski'nin dört büyük romanından biri olan Ecinniler, gelmiş geçmiş en güçlü politik roman olma özelliğini de taşıyor. Yazılışından bu yana geçen 140 yılda, Camus ve Coetzee gibi edebiyatçıların, Wajda ve Godard gibi sinemacıların da aralarında bulunduğu birçok yaratıcıyı etkiledi, yapıtlarına esin kaynağı oldu. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski - Ecinniler.pdf Alıntı Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 29 Eylül gönderildi Konu Sahibi #2 Paylaş 29 Eylül gönderildi Dostoyevski Ecinniler Timaş Yayınları.pdf Alıntı Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport 29 Eylül gönderildi Konu Sahibi #3 Paylaş 29 Eylül gönderildi Fyodor_Mihayloviç_Dostoyevski_Ecinniler_Cilt_1_Sosyal_Yayınları.pdf Fyodor Mihailoviç Dostoyevski - Ecinniler - Cilt 2.pdf Alıntı Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
Önerilen Gönderiler
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.