belgeport dün 04:06 AM'de gönderildi #1 Paylaş dün 04:06 AM'de gönderildi Evliya Çelebi Seyahatnamesi 1. Kitap Evliyâ Çelebi Seyahatnâmesi, on yedinci yüzyıl klasiği olarakhem zevkle okunabilecek bir edebiyat eseri hem de dil, tarih, dinler tarihi, sanat tarihi, tasavvuf tarihi, yerel tarih, halkbilimi, topografya ve araştırmacıları için kaynak niteliği taşımaktadır. Evliya Çelebi Seyahatnamesi 1. Kitap.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 04:09 AM'de gönderildi Konu Sahibi #2 Paylaş dün 04:09 AM'de gönderildi Evliya Çelebi Seyahatnamesi 2. Kitap Evliyâ Çelebi Seyahatnâmesi’nin ikinci cildi İstanbul'dan Mudanya'ya deniz yoluyla gerçekleştirilen kısa fakat çok güzel hikâye edilmiş bir yolculukla başlar. Evliya Çelebi Seyahatnamesi 2. Kitap.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 04:11 AM'de gönderildi Konu Sahibi #3 Paylaş dün 04:11 AM'de gönderildi Evliya Çelebi Seyahatnamesi 3. Kitap Evliya Çelebi Seyahatnâmesi’nin üçüncü cildinde Anadolu, Arabistan ve Rumeli üçgeninde yaptığı geziler, yaşadığı ilginç olaylar, anlatılmaya değer yerler, şaşılası ve tadına doyulmaz güzelliklerle örüyor kozasını. İki eski Türk payitahtı Konya ve Edirne bu cildin gözdesi gibi. Bu iki şehir için kaleme alınmış küçük birer monografi bu bölümler içermektedir. Evliya Çelebi Seyahatnamesi 3. Kitap.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 04:22 AM'de gönderildi Konu Sahibi #4 Paylaş dün 04:22 AM'de gönderildi Evliya Çelebi Günümüz Türkçesi ile Seyahatnamesi Cilt 4 Evliya_Çelebi_Günümüz_Türkçesi_ile_Seyahatname_Cilt_4_aranankitap.pdf 4-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf 4-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 04:32 AM'de gönderildi Konu Sahibi #5 Paylaş dün 04:32 AM'de gönderildi Evliya Çelebi Günümüz Türkçesi ile Seyahatnamesi Cilt 5 Evliya_Çelebi_Günümüz_Türkçesi_ile_Seyahatname_Cilt_5.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 05:20 AM'de gönderildi Konu Sahibi #6 Paylaş dün 05:20 AM'de gönderildi 6-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 6-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 6-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf 6-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 05:22 AM'de gönderildi Konu Sahibi #7 Paylaş dün 05:22 AM'de gönderildi 7-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 7-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 7-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf 7-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 05:24 AM'de gönderildi Konu Sahibi #8 Paylaş dün 05:24 AM'de gönderildi 8-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 8-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 8-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf 8-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 05:26 AM'de gönderildi Konu Sahibi #9 Paylaş dün 05:26 AM'de gönderildi 9-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 9-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi 9-1 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf 9-2 Evliya Çelebi Seyahatnamesi.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
belgeport dün 05:32 AM'de gönderildi Konu Sahibi #10 Paylaş dün 05:32 AM'de gönderildi Evliya Çelebi Seyahatname (Transkript) YKY Evliya Çelebi Seyahatname (Transkript) YKY.pdf Destek talebi oluşturarak yardım alabilirsin. | Blog - Medya - Dosyalar - Gruplar @belgeport kanalıma bakabilirsiniz. | Ayrıca Link Kısaltma Servisi ile bağlantılarınızı kısaltabilirsiniz. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
Önerilen Gönderiler